L'escopeta de caça

Col·lecció de Narrativa, 3
Traducció de Jordi Mas López
ISBN: 978-84-17410-02-5
70 pàgines

14,00 €

A través de les cartes d’una amant, la seva filla i la dona abandonada, adreçades a un home, Jōsuke, se’ns narra la història d’una relació amorosa abocada a la tragèdia. Shōko, que tot llegint el diari de la seva mare se n’assabenta de la seva infidelitat; Midori, l’esposa, que sempre ho havia sabut però havia guardat silenci; i Saiko, la dona que va trair la seva millor amiga. Novel·la d’una gran càrrega emocional, ens ofereix tres punts de vista del significat de l’amor, de la veritat, de la passió i de la mort, amb una economia de mitjans que s’ha arribat a comparar al haiku. Una petita obra mestra d’un dels millors escriptors japonesos.

RESSENYES

«En aquest exquisit llibre apareixen les fortaleses d’Inoue: els seus personatges femenins tan complexos, el món dels somnis, la seva habilitat pel detall i les descripcions escrupoloses en una multiplicitat narrativa. Parlem d’una historia d’amor de bellesa sòbria.»

     Marçal Borotau, Sonograma Magazine

«Un llibre que ens fa gaudir i pensar. Un llibre que ens retorna el plaer de llegir. De llegir literatura que s’escriu des (i amb) el cor i que també es llegeix des de i amb el cor.»

     Xavier Serrahima, Nació Digital

Scroll al inicio