Col·lecció de Narrativa, 20
Traducció d’A. Schmidt
ISBN: 978-84-17410-21-6
235 pàgines

19,00 €

Aquesta versió de Juan Arnau de la Vida del Buda s’ha servit principalment de tres obres: el Mahāvastu, el Buddhacarita i el Lalitavistara, de la tradició sànscrita procedent de l’Índia. Ens descriu, amb una escriptura amena, plena de lirisme i sensibilitat, els fets més rellevants de la vida de Siddhārtha Gautama, des del naixement fins al despertar. Assistim com a testimonis d’excepció a la seva evolució humana i espiritual, i la de tots aquells que l’envolten. Text il·luminador tant per als que ja coneixen aspectes del Buda com per als que s’hi acosten per primera vegada. L’edició es complementa amb un estudi, un índex de noms i un glossari que ajudaran el lector a una comprensió més profunda del text.

RESSENYES

«Juan Arnau ha sabut transmetre la força dels textos antics i els seus estímuls intel·lectuals, considerats avui patrimoni de la humanitat, que són ben presents en la nostra cosmovisió

     Carme Miró, Sonograma Magazine

«Un text per gaudir i compartir, per fer-lo nostre lentament. Un altre gran encert al catàleg de Quid Pro Quo Edicions.»

     Ramona Pérez, Bellver

«Es tracta d’un treball de gran envergadura erudita (es basa en tres obres clàssiques sànscrites) presentat amb una gran sensibilitat i plasticitat literària. Una joia que il·lumina l’evolució humana i espiritual de Siddharta Gautama, des del seu naixement miraculós fins al despertar, que tant interessarà als qui ja coneixen aspectes del Buda com als qui s’hi acostin per primera vegada. Vida del Buda en la versió de Juan Arnau no hauria de faltar a cap biblioteca, si més no pel seu interès cultural.»

     Teresa Costa-Gramunt, La Fura del Penedès

Scroll al inicio