Notícies

Club de lectura Suicidi

25/10/2018

Èxit del Club de lectura de «Suïcidi»

El passat dilluns 15 d’octubre, l’editor de Quid Pro Quo Edicions, Antoni Xumet, ens va acompanyar per parlar d’aquest llibre i de l’obra literària i artística de Levé. Vàrem poder mantenir un interessant diàleg entre tots els participants que aportaren valuosos comentaris a les respectives lectures.

Presentacion Cartes a Milena

20/10/2018

«Cartes a Milena» de Franz Kafka es presentà a la llibreria Nollegiu

Dimarts, 9 d’octubre, a la llibreria Nollegiu, conversàrem sobre les Cartes a Milena de Franz Kafka, gràcies a la nova traducció de Clara Formosa per Quid Pro Quo Edicions. En la conversa hi participaren Clara Formosa i Feliu Formosa, autor del pròleg, i posà veu a algunes cartes l’actriu Berta Giraut.

Club lectura Suicidi

15/10/2018

Club de lectura «Suïcidi» a Casa Usher Llibreters

L’editor de Quid Pro Quo, Antoni Xumet, ens acompanyarà a la sessió d’aquest club dedicat a «Suïcidi» d’Édouard Levé (traduït per Marta Marfany Simó).
     Suïcidi és una intensa exploració dels abismes de l’ànima humana.

Presentación Cartes a Milena

9/10/2018

Conversa sobre les «Cartes a Milena» de Franz Kafka

Dimarts, 9 d’octubre, a les 7 de la tarda, conversarem sobre les Cartes a Milena de Franza Kafka, gràcies a la nova traducció de Clara Formosa per Quid Pro Quo Edicions. En la conversa estaran Clara Formosa i Feliu Formosa, que n’ha fet el pròleg. I posarem veu a algunes cartes gràcies a la veu de l’actriu Berta Giraut.

Presentación Quid Pro Quo edicions

21/03/2018

Neix la nova editorial Quid Pro Quo Edicions

Ens plau presentar-vos la nova proposta editorial Quid Pro Quo Edicions que és ja tota una realitat. Basada, en un tant per cent molt elevat, en traduccions d’altres llengües i la mostra són els títols traduïts directament de l’anglès, del francès, del japonès o del rus, entre altres.

Scroll al inicio