La confidencialitat i la seguretat són valors primordials d’El Gall Editor S.L. i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privadesa de l’Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privadesa en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Per a quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quina és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets.

 

1) Responsable

EL GALL EDITOR S.L. amb NIF B07740699 i domicili a la plaça de ca les Munnares, 19 baixos, 07460 Pollença i inscrita en el Registre Mercantil de Balears en el tom 1.305, foli 96, full PM-21772, inscripció 1a.

2) Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

 • Enviament de correus electrònics (Contacte)

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu currículum vitae (CV), les seves dades personals i curriculars podran formar part de les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i futurs.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos les seves dades i CV per participar en els nostres processos de selecció.

Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En el cas de rebre el seu CV, les seves dades podran ser conservats durant un any màxim per a futurs processos de selecció.

 • Formulari Registre d’Usuaris

Finalitat: Formalitzar el seu registre i alta a la nostra àrea privada de clients. Enviament de comunicacions informatives dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic.

Legitimació: Consentiment de l’usuari en registrar-se a la pàgina com a Usuari/Client i a rebre informació sobre els seus productes i serveis.

Conservació: a) Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta relació, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats. b) Mentre no exerciti el seu dret d’oposició als enviaments comercials o exerceixi el seu dret de cancel·lació de les seves dades personals.

 • Compra de productes

Finalitat: a) Tramitar i gestionar la compra i lliurament de la seva comanda i les tasques administratives derivades. b) Enviar-li informació i comunicacions dels nostres productes i/o serveis, ofertes, descomptes i esdeveniments, fins i tot per mitjans electrònics, si ho ha autoritzat.

Legitimació: a) Execució de contracte de compravenda de productes o de prestació de serveis. b) Interès legítim de l’empresa a mantenir als seus clients informats sobre productes i serveis, ofertes i altres informacions comercials.

Conservació: a) Mentre duri la relació contractual i, finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació exigits legalment per atendre eventuals responsabilitats. b) Mentre no exerciti el seu dret d’oposició als enviaments comercials o exerceixi el seu dret de cancel·lació de les seves dades personals.

 • Subscripció novetats

Finalitat: Enviar-li informació comercial de les nostres novetats en productes, activitats i serveis, fins i tot per mitjans electrònics.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en subscriure’s a l’enviament d’informació a través del nostre formulari.

Conservació: Fins que sol·liciti la baixa de la subscripció als nostres enviaments comercials.

 • Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-lo d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre’l correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret de decidir sobre la incorporació o no de les seves dades personals i altra informació a les nostres bases de dades.

 

3) Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no se cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

 

4) Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan s’hagi atorgat per al tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollits.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

 

On i com sol·licitar els seus Drets

Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades a l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Agència de Protecció de Dades (www.agpd.es).

 

5) Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats.

 

6) Actualització de les seves dades

És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació, en cas contrari no responem de llur veracitat.

No ens fem responsables de la política de privadesa respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privadesa pot ser modificada per adaptar-les als canvis que es produeixin a la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, la qual cosa exigeix la seva lectura cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

 

     D. RESPONSABILITATS

Al posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la seva prestació, així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

No garantim que la disponibilitat del servei sigui contínua i ininterrompuda.

L’USUARI té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o que en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’USUARI assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en elles i, per tant, les accepta íntegrament i expressament.

Scroll al inicio