Un temps per guardar silenci

Col·lecció de Narrativa, 9
Traducció de Marcel Riera
ISBN: 978-84-17410-06-3
89 pàgines

14,00 €

El reconegut escriptor de viatges Patrick Leigh Fermor recrea, en un estil prodigiós, a través de la seva experiència personal, la vida contemplativa dels monjos i la bellesa intemporal del seu entorn monàstic. Des de l’Abadia de Saint-Wandrille de Fontanelle, fins als monestirs de pedra de Capadòcia, ens ha sabut transmetre la calma i l’estat quasi sobrenatural que impregna aquells paratges. Un temps per guardar silenci està unànimement considerat un clàssic de la literatura de viatges.

RESSENYES

«El més destacable d’aquest llibre és la forma com escriu Leigh Fermor. Una prosa d’una bellesa plàcida, tranquil·la. Una prosa a mig camí entre l’assaig modern i les parts descriptives d’una obra de ficció que voreja la poesia, és a dir, que sense allunyar-se de la prosaica realitat, intenta mostrar-la bella i apetible.»

     Josep Masanés

«Un temps per guardar silenci, de Patrick Leigh Fermor, autor anglès traduït de forma exquisida per Marcel Riera […] A través de tres capítols, cadascun una joia literària, de la mà de Leigh fem estada en aquests espais aquí closos allà oberts, i a poc a poc anem entenent el valor físic i espiritual d’aquest silenci monacal estricte, pautat per la fèrria disciplina i la vida austera que duen aquests monjos que lliuren les seves vides a favor dels altres tot lloant Déu.»

     Teresa Costa-Gramunt, Eix Diari

«Sedueix el lector amb l’amorositat de narrar els efluvis de la imaginació amb paraules belles i commovedores.»

     Núria Serra, Sonograma Magazine

Scroll al inicio