Conversa sobre les «Cartes a Milena» de Franz Kafka

9/10/2018

Dimarts, 9 d’octubre, a les 7 de la tarda, conversarem sobre les CARTES A MILENA de Franza Kafka, gràcies a la nova traducció de Clara Formosa per Quid Pro Quo Edicions. En la conversa estaran Clara Formosa i Feliu Formosa, que n’ha fet el pròleg. I posarem veu a algunes cartes gràcies a la veu de l’actriu Berta Giraut.
     L’any 1919, en un cafè de Praga, Franz Kafka participa en una tertúlia quan una jove periodista i traductora procedent de Viena li demana permís per traduir algun dels seus relats. Es tracta de Milena Jasenká. A partir del primer d’abril de 1920, inicia amb ella una correspondència que donarà lloc a un dels grans textos kafkians, una mena de novel·la epistolar sobre l’amor més apassionat que va viure Kafka.
     Cartes a Milena és un recull de 132 cartes escrites entre Meran, Praga i Berlín 126 d’aquestes cartes són escrites entre principis d’abril i finals de novembre del 1920, seguides de dues cartes del 1922, quatre del 1923 escrites encara des de Praga i dues del mateix any escrites des de Berlín, mesos abans de la mort de l’autor.
     Font: Llibreria Nollegiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio